Relationwise

Hvem er Relationwise?

Vi er specialister

Vi har i over 20 år arbejdet udelukkende med rådgivning inden for kundeloyalitet (NPS) og medarbejderloyalitet (eNPS). Derudover har vi i otte år kåret ‘Danmarks Mest Anbefalede Virksomhed‘ og samlet værdifulde råd.

Kundeloyalitet

Jeres håndværkere​

Vi indsamler al jeres data, så I kan blive ved med at fokusere på jeres kerneforretning. Det er vores ekspertise i rådgivning og undervisning, der hjælper jer med, hvordan I bedst omsætter indsigterne til praktiske, profitable resultater.

Kunden i fokus

Med en Net Promoter Score på 69 har Relationwise en stærk relation til sine kunder. Skulle vi få en dårlig rating, følger vi op inden for 24 timer. Vi er først tilfredse, når kunderne scorer 9 eller 10.

HOLDET BAG RELATIONWISE A/S

Relationwise blev stiftet i Danmark i 2001, hvor vi vandt en national iværksætterkonkurrence for bedste forretningsplan og idé. 

Vi har nu i over 20 år hjulpet virksomhedsledere med at træffe datadrevne beslutninger for bedre relationer, resultater og bæredygtig vækst.

Jørgen

Jørgen Christian Andersen

Partner & direktør

Jørgen er en af stifterne af Relationwise, og har i over 20 år rådgivet kunder i, hvordan de gennem nærvær og empati får bedre relationer.

Ulrick

Ulrick Refsager Dam

Partner & rådgiver

Ulrick har over 10 års erfaring med ledelses- og organisationsudvikling. Hans speciale er at skabe fantastiske relationer til kunder og medarbejd-ere samt vækste virksomheder gennem loyalitet.

August

August Barlebo

Research assistant

August er en engageret psykologistuderende, som bistår inden for marketing, eventkoordinering, salg og oplæg.

Steven

Steven Henrik Jensen

Partner

Steven er den anden stifter af Relationwise, og har i over 20 år hjulpet kunder med at forstå og indsamle den rette data, som skulle til for at forbedre deres relationer.

Luis

Luis Gabriel

Udvikler

Luis er vores passionerede softwareudvikler med en forkærlighed for at løse komplekse problemer og skabe brugervenlige løsninger. Luis er en afgørende kraft bag udviklingen af vores succesfulde NPS løsning.

Thomas

Thomas Kjær

Rådgiver

Thomas rådgiver og instruerer virksomheder i, hvordan de sikrer sig en tårnhøj, vedvarende kundeloyalitet ved hjælp af adfærdsdesign.

Søren

Søren Rasmussen

Rådgiver

Søren er vores dygtige rådgiver med et skarpt fokus på kundeklagehåndtering. Hans ekspertise i at omdanne kundeklager til positive oplevelser er intet mindre end kunstnerisk, og så er han forfatter til bogen ‘De Satans Kunder‘.

Peter

Peter Kjaersgaard

Økonomi

Peter er vores uundværlige økonomimand, hvis skarpe blik for tal og budget holder vores virksomhedsfinanser i sikker havn. Peter har sørget for vores økonomistyring i over et årti.