Relationwise

Kundelogin

Vi skaber bedre relationer

Relationwise blev stiftet i Danmark i 2001, hvor virksomheden vandt en national iværksætterkonkurrence for bedste forret-ningsplan og ide.

Vi har nu i over 20 år hjulpet virksomhedsledere med at træffe datadrevne beslutninger for bedre relationer, resultater og bæredygtig vækst.

HOLDET BAG RELATIONWISE A/S

Jørgen

Jørgen Christian Andersen

Partner & direktør

Jørgen er en af stifterne af Relati-onwise, og har i over 20 år rådgivet kunder i, hvordan de gennem nærvær og empati får bedre relationer.

Ulrick

Ulrick Refsager Dam

Partner & rådgiver

Ulrick har over 10 års erfaring med ledelses- og organisationsudvikling. Hans speciale er at skabe fantastiske relationer til kunder og medarbejd-ere samt vækste virksomheder gennem loyalitet.

August

August Barlebo

Research assistant

August er en engageret psykologi-studerende, som bistår inden for marketing, eventkoordinering, salg og oplæg.

Steven

Steven Henrik Jensen

Partner

Steven er den anden stifter af Relationwise, og har i over 20 år hjulpet kunder med at forstå og indsamle den rette data, som skulle til for at forbedre deres relationer.

Luis

Luis Gabriel

Udvikler

Luis er vores passionerede software-udvikler med en forkærlighed for at løse komplekse problemer og skabe brugervenlige løsninger. Luis er en afgørende kraft bag udviklingen af vores succesfulde NPS løsning.

Thomas

Thomas Kjær

Rådgiver

Thomas rådgiver og instruerer virksomheder i, hvordan de sikrer sig en tårnhøj, vedvarende kunde-loyalitet ved hjælp af adfærdsdes-ign.

Søren

Søren Rasmussen

Rådgiver

Søren er vores dygtige rådgiver med et skarpt fokus på kundeklagehåndtering. Hans ekspertise i at omdanne kundeklager til positive oplevelser er intet mindre end kunstnerisk, og så er han forfatter til bogen ‘De Satans Kunder‘.

Peter

Peter Kjaersgaard

Økonomi

Peter er vores uundværlige økonomimand, hvis skarpe blik for tal og budget holder virksomhedsfinanser i sikker havn. Peter har sørget for vores økonomistyring i over et årti.

DERFOR SKAL DU VÆLGE RELATIONWISE

Vi er specialister

Vi er specialister og arbejder udelukken-de med Net Promoter Score og Emp-loyee NPS. Relationwise videreudvikler løbende på teknologien, der sikrer, at I altid har adgang til den bedste løsning.

Jeres håndværkere

Vores software danner grundlag for datadrevne beslutninger, men det er vores ekspertise inden for rådgivning og undervisning, der viser vejen for, hvordan I bedst omsætter indsigten til konkrete resultater.

Tager egen medicin

Med en Net Promoter Score på 70 elsker kunderne Relationwise. Skulle vi få en dårlig rating, følger vi op inden for 24 timer. Vi er først tilfredse, når kunderne scorer os 9 eller 10.