Relationwise

Få varige resultater af undervisning & rådgivning

Vi underviser og rådgiver jer i, hvordan I får bedre relationer til kunder og kolleger, som skaber økonomisk, bæredygtig vækst. På den måde sikrer I jer varige resultater af jeres kunde- eller medarbejderloyalitets indsatser.

Undervisning & rådgivning

I over 20 år har vi rådgivet og givet værdifulde indsigter

Jysk kunde hos Relationwise
Niras

Fordelene ved undervisning & rådgivning

Selvom man har indsamlet data eller lagt en handlingsplan, kan det stadig være svært at nå i mål. Det kan skyldes flere faktorer, men oftest hænger det sammen med, at der ikke er tilstrækkelig undervisning af medarbejdere.

Vi indsamler ikke kun data og laver store Excel-ark. Vi er også med til at føre jer fra A til B og holde jer op på de mål, som I satte jer.

Det er netop det, vores undervisning og rådgivning er med til.

Rådgivning & undervisning giver...

Skræddersyede forløb

Sparing før, under og efter forløb

Mere langvarig effekt af jeres tiltag

Konkrete værktøjer til jeres behov og ønsker

Sådan fungerer det

1. Strategimøde

Før vi går i gang, er det essentielt, at vi ved, hvor I vil hen. Hvad er jeres mål? Hvordan står det til med jeres relationer? Hvad ser I af mulige tilgange?

2. Undervisning

Efter vi har lagt en skræddersyet plan, som I har godkendt, underviser vi jer ud fra de behov og mangler, I mener, vi kan hjælpe med at dække.

3. Vedligeholdelse

Selv efter undervisningen tjekker vi op på, at undervisningen har resulteret i det, I ønskede jer og følger op på, at vi sammen bibeholder kundeloyaliteten eller medarbejderkulturen.

Jørgen

Jørgen Christian Andersen

Partner

Jørgen er en af stifterne af Relationwise, og har i over 20 år rådgivet kunder i, hvordan de gennem dataanalyse skaber bedre menneskelige relationer og højner loyalitet og bæredygtig vækst. 

Ulrick

Ulrick Refsager Dam

Rådgiver

Ulrick har over 10 års erfaring med ledelses- og organisationsudvikling. Hans speciale er at skabe fantastiske relationer til kunder og medarbejdere samt vækste virksomheder gennem loyalitet.

De tre principper

NPS

Planlægning

For at komme fra A til B må vi vide, hvor vi står, og hvor vi gerne vil hen. Hvor er jeres behov, hvad er jeres styrker og mangler?

Efter at have skabt en vision for hvordan fremtiden skal se ud, kan vi gå i gang med at skrædersye et forløb.

Datadreven beslutning

Undervisning

Når vi har planlagt et undervisningsforløb, som I har godkendt, skal vi i gang. Undervisningen dækker over de emner, vi sammen ser som nødvendige og brugbare og varierer i længde og intensitet ud fra jeres behov og muligheder.

Handling & eksekvering

Opfølgning

Undervisning af medarbejdere kan være utrolig fordelagtigt, men endnu vigtigere er det, at den kommer i brug - ellers har den tæt på ingen funktion. Derfor følger vi op på og snakker med jer om, hvad I synes om og bruger undervisningen til.

Har du lyst til at vide mere?

Vi vil gerne høre fra dig

Vi er klar til at hjælpe dig. Skriv dit navn, e-mail og forespørgsel, så vender en fra teamet tilbage hurtigst muligt.