close

Få en præsentation.

Så enkel er processen:

  • Udfyld formularen
  • En af vores customer experience eksperter vil derefter kontakte dig
  • Du vil opleve vores Customer Experience Platform og få svar på dine spørgsmål

Vi skaber bedre relationer

Lad os omdefinere, hvordan vi driver forretning.

Relationwise blev stiftet i Danmark i 2001, hvor virksomheden vandt en national iværksætterkonkurrence for bedste forretningsplan og ide. Relationwise er blevet featuret i Børsen og både små såvel som store kunder har betroet deres opgaver til virksomheden.

Lad os omdefinere, hvordan vi driver forretning.

Vi har en tendens til at gøre livet kompliceret. Hvorfor ikke i stedet fokusere på det, der betyder allermest? Dine kunder og kollegaer. It's all about people! Der findes kun en chef, og det er kunden, og kunden kan fyre alle. Men du kan ikke have glade kunder uden glade medarbejdere. Gør dine relationer til dit førsteprioritet.
RELATIONWISE

London

RELATIONWISE

København

Relationwise A/S er omtalt i bl.a.

Vi taler ikke kun om det - vi tager også vores egen medicin.

Her kan du se vores Net Promoter Score® i real time.

0
0
relatonwise.org

Vi har gjort en forskel i Colombia og Guatemala og er involveret i KIVA projekter i Nicaragua, Panama, Peru, Paraguay, Zimbabwe, Pakistan.

Det skal være fedt at gå på arbejde, og det tror jeg på, det bliver, når vi gør noget fedt for de mennesker du er sammen med. Tilfredse kunder og kollegaer er kun for tøsedrenge! Lad os nu sætte barren lidt højere. Jeg håber, at jeg kan være med til at sætte denne dagsorden ude i virksomhederne.

Jeg var for nogle år siden med til at stifte Relationwise, og i dag er jeg direktør.

J. Christian Andersen, CEO

Simplicity is the ultimate sophistication

Vi er et dansk firma, og dansk design og funktionalitet er en forankret del af vores DNA. Derfor er vores software enkel, smuk og funktionel.
Jeg elsker at arbejde for Relationwise, fordi det vi forsøger at opnå, virkelig gør en forskel. Jeg er stor tilhænger af personlig udvikling og specielt meditation kan føre til større selvindsigt. Mit store håb er, at de virksomheder vi arbejder sammen med vil opnå større selvindsigt, reagere hurtigere og bedre på den vigtige kundefeedback, og være mere konsekvente i deres strategi med det formål at skabe fantastiske ændringer. Det er en fornøjelse at være en del af denne rejse sammen med vores kunder og kolleager.

Steven Henrik Jensen, CTO

Vi lavede denne korte video ved et af vores team events. Vi mener, at det er på tide, at mange gammeldags virksomheder vågner op!

Kan du se i mørke?

Gætter du blot eller ved du, hvor længe dine kunder og kollegaer bliver hos dig? Få indsigten med Relationwise. Få en præsentation

NPS

Vores kunder elsker Relationwise