close

Få en præsentation.

Så enkel er processen:

  • Udfyld formularen
  • En af vores customer experience eksperter vil derefter kontakte dig
  • Du vil opleve vores Customer Experience Platform og få svar på dine spørgsmål

Forfatter og foredragsholder

J. Christian Andersen

Emner: Markedsføring, Net Promoter Score, Fremtidige trends.

Den nøgne sandhed om den bedste og mest moderne måde at få kunder for livet på.

Et unikt foredrag, som inspirerer til forandring.

Christian inspirerer, motiverer og bevæger sit publikum, når han deler ud af erfaringer, som vil ændre den måde, du ser verden på i dag. Han tilbyder et inspirerende oplæg i stil med TED Talks til dit event. Han kan give dit publikum en mindeværdig og inspirerende oplevelse, og vil med sikkerhed få dit publikum til at føle sig styrkede og klar til forandring.

Udgivet thought leader, verdensborger og entreprenør.

Medstifter og CEO af kundeindsigts firmaet Relationwise.com. Han har holdt utallige foredrag og workshops for firmaer og organisationer. Derudover er han forfatter til de to bøger: ”Anbefalet” – Bliv det firma, som kunderne elsker at anbefale og ”Naked Marketing” – En rejse ind i fremtidens markedsføring.

Det mest populære foredrag

Fremtidens markedsføring – Hvordan gammeldags reklamer og markedsføring vil blive skiftet ud med at blive det firma, kunderne elsker at anbefale.

Foredragenes længde

A/ 20 min. Foredrag i stil med TED talks.
B/ 50 min. Foredrag i stil med TED talks, hvordan man kommer i gang og Q&A.
  • Udviklingen af salg i det 21. århundrede og fremover. Forstå, hvad det er kunderne vil have – i dag og i morgen – og behold førertrøjen på i forhold til konkurrenterne.
  • Introduktion til Net Promoter Score® metodikken – Det eneste tal du behøver, for at vækste, og som bliver brugt af store brands: Sådan kan du/I selv bruge Net Promoter Score®.
  • De fem skridt til enorm kundeglæde, som er blevet go-to værktøjet for alt, hvad vi foretager os. Afkodning af LEGO og andre globale brands i jagten på det ypperste. Jeg viser, præcis hvad man kan kopiere fra andre firmaer, og hvordan man implementerer det.
  • Kom til sagen. Byg din forretning på en fælles passion og med fælles mål, som vil skabe medarbejdere og kunder for livet.

Hvad siger publikum?

”Det var utroligt inspirerende og fremstod super professionelt og balanceret. Tak.”

Score 10 ud af 10 Sammenslutningen af Ledere med 110.000+ medlemmer

”På lidt under en time fik vi alle de nødvendige og ukonventionelle råd, vi havde brug for, til at komme i gang med at mobilisere vores kundeambassadører. Jeg kan bestemt anbefale Christian.”

Bank med 4000+ ansatte
Eventplanlæggere, som booker Christian til at holde foredrag, vil få muligheden for at tilbyde publikum en af Christians bøger til nedsat pris. Klik her for mere information: Naked Marketing & Anbefalet.
Eventplanlæggere kan også bede Christian og hans team om at spørge tilhørerne, hvor sandsynligt det er, at de vil anbefale jeres event, og hvorfor?

For pris og booking

kontakt info@relationwise.com

NPS

Vores kunder elsker Relationwise