close

Få en præsentation.

Så enkel er processen:

  • Udfyld formularen
  • En af vores customer experience eksperter vil derefter kontakte dig
  • Du vil opleve vores Customer Experience Platform og få svar på dine spørgsmål

WISE magasin om customer experience

64 siders indblik i hvordan andre virksomheder arbejder med NPS, interviews med NPS ansvarlige, case stories med mere. "Det er langt bedre markedsføring, når kunderne taler godt om os – og endda går ud som ambassadører og anbefaler os."
wise magasin

Få magasinet Wise uden beregning. Bliv klogere på Net Promoter Score og hvordan andre virksomheder hver dag arbejder på at få endnu flere tilfredse kunder.

  • Lær hvordan andre virksomheder kom i gang med brugen af Net Promoter Score
  • Bliv inspireret af case stories fra både B2B og B2C virksomheder
  • Lær hvorfor årlige kundemålinger ikke længere er vejen til tilfredse kunder

Køb magasinet her, eller tilmeld dig vores nyhedsbrev og så sender vi magasinet som pdf uden beregning.Vi passer godt på dine data, se vores privacy policy
wise magasin

WISE redaktøren taler

En søndag aften i 2015 toner Deadline frem på skærmen. Med overskriften ‘Sådan sætter vi fut i dansk erhvervsliv’ gav to af de mere atypiske, men meget succesfulde danske erhvervsledere – nemlig Lennart Lajboschitz og Claus Meyer – en opsang til deres kollegaer. Budskabet var enkelt: “For mange virksomheder er i dag drevet af tal. Meget ofte ser vi rapporter, hvor det hele handler om økonomi, men det er ikke det, der skaber indholdet”, siger Lennart Lajboschitz. Claus Meyer fortsætter: “Hvis min virksomhed skulle gøre noget fantastisk i verden, hvad skulle den så sætte i gang?”.

Til forsiden har jeg valgt Rune Hyllested, adm. partner hos Storm Advokater. Grunden til dette er først og fremmest, at de har en imponerende høj Net Promoter Score® i 70’erne. Men mødet med Rune viste også en leder, der tænker nyt i en ellers noget traditionel advokatbranche og på den måde viser vejen for sine kollegaer. Enhver branche har brug for en rebel. Jeg vil gerne takke alle andre bidragsydere, som også turde at handle. De taler ikke blot om forandring, de handler også.

J. Christian Andersen

- Chefredaktør

Jeg vil gerne læse magasinet!

NPS

Vores kunder elsker Relationwise