close

Få en præsentation.

Så enkel er processen:

  • Udfyld formularen
  • En af vores customer experience eksperter vil derefter kontakte dig
  • Du vil opleve vores Customer Experience Platform og få svar på dine spørgsmål

“Viden skal styrkes, udfordres og øges konstant – ellers forsvinder den.”

Peter Drucker
grundlægger af moderne ledelse

Du behøver ikke at gøre det hele selv - samarbejd med en af vores udvalgte rådgivere. Kontakt Relationwise Team for det bedste match på info@relationwise.dk eller tlf. 70 268 264.

I vores workshops, som afholdes regelmæssigt, mødes repræsentanter for en række virksomheder, som gerne vil lære mere, sparre med hinanden og prøve at finde ud af, hvordan de kan arbejde endnu mere intensivt med at skabe gode oplevelser for kunderne.

Gå ikke vejen alene – bliv del af en masterclass.

Vi inviterer snart vores kunder til en ny konference vi afholder med talere i verdensklasse. Skriv dig op på vores nyhedsbrevsliste og bliv opdateret.

"It is important to focus beyond satisfaction, it is all about creating promoters and helping them share their passion for your brand"
—Conny Kalcher VP Consumer Experiences, The LEGO Group

Bøger

Forfatter og medstifter af Relationwise J. Christian Andersen introducerer dig til Net Promoter Systems ”hvordan” med sin skelsættende bog Anbefalet, en praktisk guide med mange eksempler på best practice, som kan implementeres direkte i din virksomhed.

Få bogen gratis

Kom på en unik rejse med J. Christian Andersens anden bog, Naked Marketing, og opdag, hvordan du bør ændre din markedsføring, hvis du vil i kontakt med dine kunder. Bogen er dels rejsebeskrivelse, dels essay – den perfekte guide til, hvordan du navigerer i en nøgen verden.

Få bogen gratis

NPS

Vores kunder elsker Relationwise