close

Få en præsentation.

Så enkel er processen:

  • Udfyld formularen
  • En af vores customer experience eksperter vil derefter kontakte dig
  • Du vil opleve vores Customer Experience Platform og få svar på dine spørgsmål

B.T.


B.T.

B.T. sparer tid, penge og ressourcer!

B.T., Danmarks Famileavis, med ca. 500.000 læsere, valgte Relationwise Survey Solution da det interne og eksterne analysearbejde skulle optimeres.

I B.T.'s analyseafdeling varetager de både de interne 360° ledervurderinger og medarbejdertilfredshedsundersøgelser, samt B.T.-panelet hvor der indsamles værdifuld viden fra læserne som B.T. benytter til at gøre avisen endnu bedre.

"Med Relationwise Survey Solution kan vi på en enkelt dag opsætte spørgeskema med aktuelle emner og få svar retur fra B.T.-panelet. Det er nemt og smidigt at arbejde med og gør at vi hele tiden er opdateret med læsernes mening og holdninger. Det har været nemt og hurtigt at etablere B.T.-panelet med Relationwise Survey Solution, og det at vi kan køre hele processen online har været en afgørende faktor for at vi har iværksat B.T.-panelet." Siger Lasse Bastkjær Jensen, Analysekoordinator hos B.T.

"Relationwise Survey Solution er logisk opbygget og let at gå til. Undersøgelser som vi før skulle tage 1 uge ud af kalenderen for at gennemføre klarer vi på ½ arbejdsdag. Jeg anbefaler Relationwise A/S og Relationwise Survey Solution så ofte som jeg kan komme til det. Det er kompetente folk der er usædvanligt hjælpsomme og et system der er nemt, brugervenligt og tidsbesparende " Fortsætter Lasse Bastkjær Jensen

NPS

Vores kunder elsker Relationwise