close

Få en præsentation.

Så enkel er processen:

  • Udfyld formularen
  • En af vores customer experience eksperter vil derefter kontakte dig
  • Du vil opleve vores Customer Experience Platform og få svar på dine spørgsmål

Vi skaber bedre relationer

Lad os omdefinere, hvordan vi driver forretning.

Relationwise blev stiftet i Danmark i 2001, hvor virksomheden vandt en national iværksætterkonkurrence for bedste forretningsplan og ide. Igennem årene har vi levet efter Det Gyldne Regel: Vær mod andre som du ønsker de skal være mod dig.

Lad os omdefinere, hvordan vi driver forretning.

Vi har en tendens til at gøre livet kompliceret. Hvorfor ikke i stedet fokusere på det, der betyder allermest? Dine kunder og kollegaer. It's all about people! Der findes kun en chef, og det er kunden, og kunden kan fyre alle. Men du kan ikke have glade kunder uden glade medarbejdere. Gør dine relationer til dit førsteprioritet.

Grunden til at vi laver det vi gør

Kære virksomhedsleder

Er dine relationer virkelig din første prioritet? Hvis ikke, er det tid til at vågne! Hvis du ikke har glade og engagerede kollegaer vil de vende dig ryggen – og det samme vil dine kunder. Den næste generation af virksomhedsledere sætter mennesker som deres første prioritet.

Bliv en del af en ny og mere tilfredsstillende måde at drive din virksomhed. Lad os ændre vores vaner og måden vi laver forretning.

Relationwise Teamet

Vi taler ikke kun om det - vi tager også vores egen medicin.

Her kan du se vores Net Promoter Score® i real time.

0
0

Derfor skal du vælge Relationwise

Vi tager vores egen medicin

Med en Net Promoter Score på elsker kunderne Relationwise. Skulle vi få en dårlig rating, følger vi op inden for 24 timer. Vi er først tilfredse, når kunderne scorer os 9 eller 10.

Vi er specialister

Vi er specialister og arbejder udelukkende med Net Promoter Score og Employee NPS. Relationwise videreudvikler løbende på teknologien, der sikrer at du altid har adgang til den bedste løsning.

Vi sælger ikke bare software

Vi tror på, at vi alle kan skabe bedre relationer med vores kunder og kollegaer. Med vores bøger, kampagner og andre initiativer vil vi inspirere dig til at få fantastiske relationer for livet.

NPS

Vores kunder elsker Relationwise