close

Få en præsentation.

Så enkel er processen:

  • Udfyld formularen
  • En af vores customer experience eksperter vil derefter kontakte dig
  • Du vil opleve vores Customer Experience Platform og få svar på dine spørgsmål

Hvad er Relationwise Content Marketing Challenge?


Vi har i relationwise lavet en konkurrence for universitetsstuderende. Selve konkurrencen blander Content Marketing og medarbejderloyalitetens vigtighed. Hele idéen bag Relationwise content marketing challenge er, at vi ønsker at få en masse meninger og forslag til, hvordan virksomheder og industrier bør behandle deres medarbejdere. Det lyder måske som en floskel, men det kan vel ikke undre nogen at tilfredse medarbejdere er villige til at gå længere for kunderne, og at det i sidste ende resulterer i flere tilfredse og loyale kunder, som ikke blot anbefaler virksomheden til andre, men som også køber mere.

Tilfredse medarbejdere burde være det vigtigste for alle virksomheder, men det er det ikke. Vi vil gerne være med til at slå et slag for at virksomheder går længere for at skabe gode miljøer for deres ansatte, både for virksomhedens skyld, men i særdeleshed også for medarbejderen. Selskaber som Amazon, IBM, Google, Virgin Group, osv. har fat i den lange ende, og det er på tide at vi sætter medarbejder glæden på dagsordenen.

Selve konkurrencen udmønter sig i en opgave om at skrive et essay om medarbejdertilfredshed og derefter lave det til Content Marketing. Jo flere gange dit materiale bliver delt og jo bredere det når ud, desto mere værdifuldt er det. En simpel besked der når 1.000.000 mennesker er meget mere værd end et banebrydende Harvard studie, som kun når ud til 20 mennesker.

NPS

Vores kunder elsker Relationwise