close

Få en præsentation.

Så enkel er processen:

  • Udfyld formularen
  • En af vores customer experience eksperter vil derefter kontakte dig
  • Du vil opleve vores Customer Experience Platform og få svar på dine spørgsmål

Denne løsning er for den mindre virksomhed med mellem 1-19 ansatte, som ønsker flere spændende features end basis udgaven.

2 Uddybende spørgsmål

Er Net Promoter Score® spørgsmålet ikke nok, så får du med denne pakke mulighed for at stille 2 ekstra spørgsmål efter eget valg. Disse ekstra spørgsmål kan du f.eks. bruge i benchmark- modulet. Til eksempel kan du, hvis spørgsmålet er om kunden er mand eller kvinde, efterfølgende se om din NPS® er afhængig af køn.
Opsætning af yderligere 2 versioner (touchpoints, sprog, emails etc.)

Hvis du har brug for mere end 1 touchpoint. Eller hvis du har du brug for flere sprog, kan du med denne pakke få flere sprogversioner. Vi sørger for oversættelse af NPS-spørgsmålet lige gyldig, hvilket sprog du har brug for. Ønsker du også at oprette forskellige emails afhængig af afsender, så er dette også muligt med denne pakke.
Kategorisering af årsagssammenhænge

Hvordan finder du nemmest frem til de største problemer, dine kunder oplever? Når du følger op på dine utilfredse kunder, får du en unik mulighed for at komme helt ind under huden på dem. Deres svar indsamles via prædefinerede kategorier og kan præsenteres som f.eks. de top 3 problemer dine kunder oplever i din månedlige autogenererede rapport.
Skræddersyede rapporter

Vi tilbyder flere spændende rapporteringsmuligheder. F.eks. kan du modtage en autogenereret månedlig rapport med netop de informationer du har behov for direkte til din email.
1.450 kr. Månedlig
(Pris baseret på årlig aftale).
Vores kunder betaler normalt for 1 år af gangen. Det er nemmest for begge parter, men ønsker du at betale f.eks. kvartalsvis eller for 3 år af gangen, tilbyder vi alternative prismodeller. Opstart og indkøring fra 25.000 kr.

Inkluderer 90 min. workshop for ledergruppen, integration til ERP/CRM, oprettelse af brugere, opsætning af grafisk design, etablering af workflow og Customer Care center.
Hvis du ønsker en præsentation, kan du kontakte os på info@relationwise.dk eller 70 268 264

Date dine kunder

Kunder er som et parforhold. Det kan være enten himmel eller helvede. Bliv klog på dine kunder og få dem for livet. Gratis demo

NPS

Vores kunder elsker Relationwise