close

Få en præsentation.

Så enkel er processen:

  • Udfyld formularen
  • En af vores customer experience eksperter vil derefter kontakte dig
  • Du vil opleve vores Customer Experience Platform og få svar på dine spørgsmål

Værktøj til online analyser


Værktøj til online analyser

Analyser over internettet – nemt hurtigt og billigt med Relationwise.

Relationwise er landets førende udbyder af software til online analyser.  En perlerække af virksomheder foretager markedsanalyser, interessentanalyser, målgruppeanalyser, og diverse kvalitative og kvantitative analyser, med Relationwise Survey Solution.

Tryk på knappen "Spørgeskemaer – tryk på Gratis testkonto" i højre side for at oprette en testkonto allerede idag.og gå i gang allerede i dag med dine første analyser.  Eller kontakt os på Tlf. 70 268 264 eller email info@relationwise.dk for yderligere information.

Danmarks førende leverandør af analysesoftware

Med Relationwise Survey Solution får du et effektivt analysesoftware til elektroniske analyser på internettet, både kvalitative analyser såvel som kvantitative analyser. Efterfølgende analyseres resultaterne online via de mange forskellige analysemuligheder.

Relationwise Survey Solution benyttes i dag af en lang række private og offentlige virksomheder såsom Jysk, PFA, Egmont, B.T. Vejle kommune, Integrationsministeret og mange flere til alle former for analyser, f.eks. markedsanalyser, markedsundersøgelser, interessentanalyser, målgruppeanalyser og meget andet.

Tryk på knappen "Spørgeskemaer – tryk på Gratis testkonto" i højre side for at oprette en testkonto allerede idag. Testkontoen giver mulighed for at teste værktøjet på op til 25 brugere.
 

Se også:
Medarbejderundersøgelser

Kundeanalyser
Interaktive kundeanalyser
Elektroniske surveys
Kundeundersøgelser

NPS

Vores kunder elsker Relationwise