close

Få en præsentation.

Så enkel er processen:

  • Udfyld formularen
  • En af vores customer experience eksperter vil derefter kontakte dig
  • Du vil opleve vores Customer Experience Platform og få svar på dine spørgsmål

Medarbejdertrivsel


Medarbejdertrivsel

Forbedre din virksomheds medarbejdertrivsel med trivselsundersøgelser nemt hurtigt og billigt over internettet med Relationwise. Tryk på knappen "Spørgeskemaer – tryk på Gratis testkonto" i højre side for at oprette en testkonto allerede idag Eller kontakt os på Tlf. 70 268 264 eller email info@relationwise.dk  for yderligere information.

Medarbejderne er det vigtigste aktiv i den moderne organisation. Medarbejdertrivsel er en afgørende faktor for at de kan yde deres bedste. Når medarbejdernes trivsel er høj, reduceres sygefravær – Dvs. konkrete besparelser der kan ses på bundlinien.

En trivselsundersøgelse kan kortlægge og prioritere de områder indenfor arbejdsmiljøet der skal forbedres for at skabe en endnu bedre medarbejdertrivsel på arbejdspladsen.

Værktøj til måling af medarbejdertrivsel

Med Relationwise Survey Solution får du et effektivt software værktøj til måling af medarbejdertrivsel via online spørgeskemaer på internettet, og efterfølgende kan du analysere resultaterne via de mange forskellige analysemuligheder.

Relationwise Survey Solution benyttes i dag af en lang række private og offentlige virksomheder såsom Jysk, PFA, Egmont, B.T. Vejle kommune, Integrationsministeret og mange flere til alle former for online trivselsundersøgelser herunder APV'er (arbejdspladsvurderinger), arbejdsmiljø undersøgelser, psykisk arbejdsmiljø etc.

Tryk på knappen "Spørgeskemaer – tryk på Gratis testkonto" i højre side for at oprette en testkonto allerede idag. Testkontoen giver mulighed for at teste værktøjet på op til 25 brugere.


Se også:
Arbejdspladsvurdering (APV)
Medarbejderundersøgelser

NPS

Vores kunder elsker Relationwise